G. Delattin - Herinneringen over den poesjenellenkelder van Oud

Schrijver:
Titel: Herinneringen over den poesjenellenkelder van Oud-Antwerpen
Taal: Nederlands
Uitgever: Drukkerij Thibaut, Antwerpen, 1903
Bijzonderheden: Geestig boekje over de pop-up Poesjenellenkelder van 1894
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gustaaf De Lattin, "Herinneringen over den Poesjenellenkelder van Oud-Antwerpen (Tentoonstelling van 1894). 2de Uitgaaf." Drukkerij Thibaut, Antwerpen, 1903 (eerste druk is van 1901). Zwarte linnen bibliotheekband, 18 x 14 cm. Gedrukt op dik bruin papier, elke bladzijde tekst in een rood kader.

De tekst gaat niet over de aloude en nog steeds bestaande Poesjenellenkelder naast het Vleeshuis in Antwerpen, maar over de tijdelijke Poesjenellenkelder die werd gebouwd tijdens de Wereldtentoonstelling in Antwerpen in 1894. Daarvoor maakte De Lattin een samenvatting van de complete "Leeuw van Vlaanderen" in één kwartier speeltijd. Het werd zijn meest succesvolle toneelstuk, want het kende op de expo honderden opvoeringen en zelfs koning Leopold II kwam kijken.

Zeldzaam werkje, ik vind geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 30 euro, plus 3 voor verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G. Delattin - Herinneringen over den poesjenellenkelder van Oud-Antwerpen G. Delattin - Herinneringen over den poesjenellenkelder van Oud-Antwerpen G. Delattin - Herinneringen over den poesjenellenkelder van Oud-Antwerpen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.