Charles Louis Gyselynck - Guide de la Ville de Gand

Schrijver:
Titel: Guide de la Ville de Gand
Taal: Frans
Uitgever: Van Doosselaere, Gent, 1860
Bijzonderheden: Interessante stadsgids van Gent in een gesigneerde boekband
Prijs: € 45,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Charles Louis Gyselynck, "Guide de la Ville de Gand, ou Description de ses monuments et de ses institutions, précédé d'une notice historique. Première édition." Gand, I.S. Van Doosselaere, 1860.

Kartonnen band met vergulde lederen rug en lederen hoeken, onderaan de rug gesigneerd "F. Duquesne à Gand", 18 x 12 cm.

244 blz. plus negen ongepagineerde illustraties in houtgravure, gedrukt op geel papier. Compleet. Enkele oude bibliotheekstempels. Degelijke historische studie en beschrijving, met als extra lijsten met alle poorten, kaaien, straten, steegjes, enz. Het werk kende succes en werd reeds in 1862 herdrukt, en in 1865 nog eens.

De Gentenaar Charles Louis Gyselynck schreef naast historische werken ook boeken voor kinderen bestemd.

De Gentse boekbinder Frans Duquesne (1830-1902) combineerde zoals zijn vader het vak van boekbinder met dat van boekhandelaar. Als boekbinder genoot hij een goede naam voor zijn perfecte imitaties van oude banden.

Zeldzaam werkje (ik vind geen ander exemplaar van deze eerste druk te koop op internet) in een fraai bandje. Prijs 45 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Charles Louis Gyselynck - Guide de la Ville de Gand Charles Louis Gyselynck - Guide de la Ville de Gand Charles Louis Gyselynck - Guide de la Ville de Gand Charles Louis Gyselynck - Guide de la Ville de Gand

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.