boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Ledger, F. Sax - Mr Bigstuff en andere verhalen over Afrika / e

Schrijver:
Titel: Mr Bigstuff en andere verhalen over Afrika / en andere verhalen over Afrika
ISBN: 9789055017959
Uitgever: Bzztoh
Bijzonderheden: 2000, ppb zgan, 271pp, 9789055017959 071 'Mr Bigstuff' gaat over feestjes, auto's, liefde en ambities in het Afrika ten zuiden van de Sahara. Fiona Sax Ledger schrijft over de mensen die ze her en der heeft ontmoet: bij de kapper, in hotelkamer
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Mr Bigstuff' gaat over feestjes, auto's, liefde en ambities in het Afrika ten zuiden van de Sahara. Fiona Sax Ledger schrijft over de mensen die ze her en der heeft ontmoet: bij de kapper, in hotelkamers, winkels en openbare gebouwen. In 'Mr Bigstuff' geeft ze humoristische beschrijvingen van wellustige oude mannetjes, pretentieuze buitenlandse pers, een Europese spion en de charmante directrice van een etiquetteschool. Op elke reis komt de schrijfster intrigerende personen tegen: een in het verleden levende oude dame, een ontrouwe minnaar, een paranoïde stewardess, flamboyante acteurs, hoogdravende kolonels, wenende schoonheidskoninginnen en brallende politici. 'Bigstuff' is geschreven als tegengif voor de krantenkoppen die mensen vernederen door Afrika te reduceren tot gebieden vol stervende baby's en onzichtbare despoten. 'Mr Bigstuff' laat je lachen en zet je aan tot nadenken over een Afrika dat veel te lang voor de westerlingen verborgen is gehouden.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ledger, F. Sax - Mr Bigstuff en andere verhalen over Afrika / en andere verhalen over Afrika