Vliegend boven nederland

Schrijver:
Titel: Vliegend boven nederland
ISBN: 9789025290788
Uitgever: Helmond, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1988, Gebonden, 184pp goed 9789025290788 070 De uitgave is zowel voor het Nederlandse publiek bedoeld als voor de buitenlandse bezoeker. Daarom zijn zowel het "Voorwoord" als de begeleidende tekst bij de illustraties behalve in het Nederlands, ook in
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een kijkboek, dat de schoonheid (en de rijke gevarieerdheid daarvan) van Nederland nu eens vanuit de lucht wil laten zien. De uitgave is zowel voor het Nederlandse publiek bedoeld als voor de buitenlandse bezoeker. Daarom zijn zowel het "Voorwoord" als de begeleidende tekst bij de illustraties behalve in het Nederlands, ook in de drie moderne talen vermeld. Na het voorwoord (van de hand van Fred. Racke) volgt een uitvoerige "Index", waarna de hoofdmoot: 175 pagina's alle met vrijwel bladvullende illustraties (sommige over twee pagina's) van goede kwaliteit en vrijwel alle facetten van het Nederlandse landschap uitbeeldend. Een zeer groot deel van de foto's is in kleur uitgevoerd, de overige in zwart/wit. Maar ook die laatste getuigen van uitstekend vakmanschap en keuzekennis. Dat geldt ook voor de uitvoering van de buitenkant: de harde kaft, die zeer smaakvol is en de mooie kleurige stofomslag. Vanaf ca. 11 jaar.

(NBD|Biblion recensie, J. Vos.)
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Vliegend boven nederland

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.