Paul Déroulède - Chants du Soldat.

Schrijver:
Titel: Chants du Soldat.
Taal: Frans
Uitgever: Calmann Lévy, Parijs, 1888
Bijzonderheden: Mooie uitgave van een klassieker van Franse soldatenliederen
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Paul Déroulède, "Chants du Soldat. Dessins et aquarelles de De Neuville, Detaille, Allongé, Baugnies, enz.". Paris, Calmann Lévy, 1888. Kartonnen band met vergulde lederen rug, 23 x 16 cm. 317 blz. plus inhoudstafel en errata.

De "Chants du Soldat" is een klassiek geworden collectie nationalistische Franse soldatenliederen. De eerste druk verscheen in 1872, de 91ste in 2013. Deze luxe-editie uit 1888 heeft een massa fraaie illustraties van diverse kunstenaars.

Paul Déroulède (1846-1914) was naast dichter en toneelschrijver ook een nationalistisch militair. Hij vocht tegen de Duitsers in 1870 en nam in 1871 deel aan de onderdrukking van de Parijse Commune, een bloedbad met meer dan 20.000 executies. In 1899 pleegde hij een mislukte staatsgreep, wat hem op 10 jaar verbanning kwam te staan.

Prijs 50 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul Déroulède - Chants du Soldat. Paul Déroulède - Chants du Soldat. Paul Déroulède - Chants du Soldat. Paul Déroulède - Chants du Soldat. Paul Déroulède - Chants du Soldat. Paul Déroulède - Chants du Soldat. Paul Déroulède - Chants du Soldat. Paul Déroulède - Chants du Soldat.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.