Geuze, Hans J. - Vlinders. De kunst van het kleine.

Schrijver:
Titel: Vlinders. De kunst van het kleine.
ISBN: 9789050113588
Taal: Nederlands
Uitgever: KNNV Uitgeverij, Zeist
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2011, 103 blz. Met aquarellen in kleur. Zonder bijlage (5 ansichtkaarten). Pakketpost.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
80 soorten vlinders getekend en beschreven door Hans J. Geuze.

Een beschrijving in woord en beeld van het uiterlijk van zo'n tachtig Nederlandse dag-, maar vooral ook nachtvlinders. De nadruk ligt daarbij op de verschillende functies van kleuren en de vleugelpatronen. De auteur heeft zijn kennis van en ervaringen met vlinders uitnemend verwerkt in zijn magnifieke aquarellen en bondige beschrijvingen. De aquarellen zijn in full colour uitgevoerd en veelal paginagroot afgebeeld. De tekst is kort, soms van persoonlijke aard en geschikt voor een breed publiek. Er worden geen wetenschappelijke termen gebruikt. Het werk kan als een sieraad beschouwd worden en biedt de lezer veel kijk- en leesgenot.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Geuze, Hans J. - Vlinders. De kunst van het kleine.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.