Amado - Tocaia grande

Schrijver:
Titel: Tocaia grande
ISBN: 9789026971310
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheden: 1984, Geb, 352pp zgan 071 De cacaoteelt in het begin van de 20e eeuw in Brazilië lokte vooral mensen uit de zelfkant van de samenleving. Deze vagebonden brachten de binnenlanden in ontginning voor de cacaoteelt en stichtten het stadje Tocaia Grande.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De cacaoteelt in het begin van de 20e eeuw in Brazilië lokte vooral mensen uit de zelfkant van de samenleving. Deze vagebonden brachten de binnenlanden in ontginning voor de cacaoteelt en stichtten het stadje Tocaia Grande. Het stadje is bevolkt door kleurrijke figuren zoals de smid Tiçao Abduim en de wellustige Epifania. Sympathieke vagebonden en hoeren zijn het, die allemaal lak hebben aan de wetten van de officiële machthebbers en op het ritme van passie en geweld leven. Jorge Amado (1912) is een van de grootste vertellers van Brazilië. 'Tocaia Grande' is een fascinerend barokke beschrijving van een stad-in-wording, bevolkt door buitenissige personages die volgens volstrekt eigen normen leven. Het boek is een tomeloos trotse en hartstochtelijke vertelling in een zeer plastische stijl. Voor een breed lezerspubliek. Normale druk, kleurige omslag.
(Biblion recensie, Bob van Laerhoven.)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Amado - Tocaia grande

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.