Han van der Horst, Han van der Horst - Nederland

Schrijver:
Titel: Nederland
ISBN: 9789035127227
Uitgever: Bakker
Bijzonderheden: Rug krom van het lezen, grote vouw of kleine beschadiging. Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Kaft of papier verkleurd/ vlek of streep op boekblok . Conditie: Goed. Editie: 4. Jaar: 2005. Taal: Nederlands.
Prijs: € 4,85
Verzendkosten: € 4,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De grond waarop wij staan is zwaar van geschiedenis. Wie er gevoel voor heeft, denkt zich bij het geluid van het moderne verkeer meteen het geratel in van rijtuigen en de sloffende tred van het paard voor de trekschuit. Die ziet de roetwalm van stoomlocomotieven op het station of hoort de donder van kanonnen op de plek van de oude stadsmuur. Die kan zich een hemel voorstellen vol Lancasterbommenwerpers, een veld waar ridders zich klaarmaken voor een toernooi en een Romeins detachement dat zich probeert te oriënteren in het moeras achter de duinen. Zo'n gevoel inspireerde Han van der Horst tot deze monumentale vaderlandse geschiedenis. Hij schreef Nederland voor wie vandaag om zich heen kijkt en wil weten wat dit oude land gezien heeft.

Han van der Horst (1949) is historicus en werkt bij de Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationale samenwerking in het hoger onderwijs. Van zijn hand verscheen eerder onder meer De lage hemel, Nederland en de Nederlanders verklaard.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen.

- Op voorraad in ons magazijn.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd.
- Stevig verpakt
- We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75
- Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Han van der Horst, Han van der Horst - Nederland