C. V. Monin - Atlas Universel de Géographie Ancienne et Moderne

Schrijver:
Titel: Atlas Universel de Géographie Ancienne et Moderne en 42 cartes
Taal: Frans
Uitgever: Hocquart, Parijs, z.d. (1835?)
Bijzonderheden: 42 handgekleurde landkaarten in kopergravure
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Atlas Universel de Géographie Ancienne et Moderne en 42 cartes, Dressé par C.V. Monin."
Nieuwe band in marmerpapier. In beschermende schuifdoos. 33 x 24 cm. Titelbladzijde, lijst met kaarten, 42 kaarten van Frankrijk, België, rest van Europa, rest van de wereld. Compleet. De kaarten handgekleurd (landgrenzen). Beduimeld en met oude bibliotheekstempels, maar compleet met alle 42 kaarten.

De Fransman Charles Victor Monin (overleden 1880) was een bekend ingenieur, geograaf en cartograaf. Hij publiceerde diverse atlassen van Frankrijk en de rest van de wereld, ook historische atlassen en ook goedkope versies voor het onderwijs, waarvan dit er één is. Voor kinderen waren er zelfs kaart-puzzels. De oplagen waren groot maar wegens het intense gebruik zijn vele exemplaren verloren gegaan of te zeer beduimeld. Massa's atlassen van Monin zijn ook "geslacht" om de fraaie kaarten in te lijsten en apart te verkopen.

Prijs 150 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

C. V. Monin - Atlas Universel de Géographie Ancienne et Moderne en 42 cartes C. V. Monin - Atlas Universel de Géographie Ancienne et Moderne en 42 cartes C. V. Monin - Atlas Universel de Géographie Ancienne et Moderne en 42 cartes C. V. Monin - Atlas Universel de Géographie Ancienne et Moderne en 42 cartes C. V. Monin - Atlas Universel de Géographie Ancienne et Moderne en 42 cartes C. V. Monin - Atlas Universel de Géographie Ancienne et Moderne en 42 cartes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.