Corbijn, Maarten. / Eilander, Jan. (samensteller) Monshouwer, Adriaan.

Schrijver:
Titel: Corb!no Photography Maarten Corbijn
ISBN: 9789072971203
Taal: Meertalig
Uitgever: Duo Duo. Rotterdam 1944 9072971205 9789072971203 ned/engels oplage 1500
Bijzonderheden: ex-bibliotheek dus geplastificeerde hardcover 94pp in goede staat, foto's zw/wit, 24 x 27.8 cm
Prijs: € 13,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
en verzameling foto's van kunstenaars (schrijvers, schilders, zangers etc.) door Anton Corbijn. De foto's werden eerder geplaatst naast interviews. In dit boek is naast elke foto een afbeelding van het werk (of vaker een fragment ervan) van de kunstenaar geplaatst. Dat levert vaak hele verrassende combinaties op: de dubbelpagina's worden op zichzelf staande beelden, vooral gedragen door de bijzondere fotografie van Corbijn, die trefzekere portretten aflevert. Portretten die gemeen hebben dat ze allemaal de geportretteerde in een ontspannen, quasi ongeposeerde situatie of houding laten zien - al is duidelijk dat aan de enscenering veel aandacht is besteed. De voortreffelijke vorm en uitvoering van het boek dragen ertoe bij dat dit een bijzondere uitgave is. Bij elk van de portretten hoort een kleine toelichting op de persoon, hoewel sommigen dat uiteraard nauwelijks behoeven. Dat versterkt het aangename gevoel dat de ijdelheid, die in dit soort boeken of door fotograaf of door geportretteerden nogal eens hinderlijk op de voorgrond dringt, hier op een weldadige manier afwezig is.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Corbijn, Maarten. / Eilander, Jan. (samensteller) Monshouwer, Adriaan. (tekst) - Corb!no    Photography Maarten Corbijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.