Merkloos - De snijkunst verbeeld

Schrijver:
Titel: De snijkunst verbeeld
ISBN: 9789040087509
Uitgever: Uitgeverij W Books B.V.
Bijzonderheden: -. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2002. Taal: Nederlands.
Prijs: € 5,70
Verzendkosten: € 3,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is vrij onbekend dat in de stad Delft in de 17de en 18de eeuw vier anatomische lessen zijn geschilderd, die een interessant licht werpen op de ontwikkeling van de medische wetenschap in deze periode. Naar aanleiding van het 750-jarig bestaan van het Reinier de Graaf Gasthuis (daarmee het oudste nog bestaande ziekenhuis in Nederland) verschijnt nu een publicatie, waarin deze fascinerende werken op velerlei wijzen worden belicht.
Daarnaast wordt uitvoerig aandacht besteed aan de sociaal-economische ontwikkeling en de gezondheidszorg in Delft in deze periode.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

Logo boekenbalie

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen. - Op voorraad in ons magazijn. - Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd. - Stevig verpakt - We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75 - Ook betaling met overschrijving mogelijk

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Merkloos - De snijkunst verbeeld