Stolp , Hans . [ isbn 9789020283808 ] 0918 - De Helende Krac

Schrijver:
Titel: De Helende Kracht van Vergeving . ( In deze tijd komt veel oud karma tot ontlading. Daarom moeten wij leren vergeven en tot verzoening komen voordat het nieuwe tijdperk van de vrede kan aanbreken. -
ISBN: 9789020283808
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh - Hermes , Deventer .
Bijzonderheden: paperback in als nieuwe staat - 0918 - 2e dr 2005 - 149 p - 220 gr
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Vergeven heeft twee aspecten: de ander vergeven en jezelf vergeven. Om te kunnen vergeven moet je bereid zijn alle pijn en woede te doorleven en los te laten. Anders wordt vergeven verdringen. Wij moeten de ander leren zien vanuit ons hóger ik, en níet vanuit ons lager ik. Ons hoger ik ziet het goede in de ander, ons lager ik (ons ego) bijt zich juist vast in het donker van de ander. Het leren vergeven vergt in wezen het gaan van een inwijdingsweg. Want alleen langs die weg leer ik mij te verbinden met mijn hoger ik.

Met dit boek raakt Stolp een wezenlijk en actueel probleem: de psychische verwonding als gevolg van leed dat je berokkend wordt. Voor het slachtoffer betekent het vaak een blijvende kwetsuur, want pijn en woede verdwijnen niet zomaar. Ze beroven je van je vrijheid. Slachtoffers voelen zich vaak zelf schuldig, met als gevolg een kramp van verdringing. Negatieve gevoelens binden je aan de dader en aan je ego, laat Stolp zien; ze beroven je van je vrijheid. Vergeving echter bezit genezende kracht. Meestal gaat dit niet zomaar; geef ruimte aan je pijn en je woede, adviseert hij, maar kies vervolgens voor de weg die je innerlijk vrij maakt. Deze weg is vaak lang en zwaar, stelt hij, maar het is een inwijdingsweg, die je verandert door je te verlossen van je ego. Hij geeft tal van praktische aanwijzingen voor het volgen van die weg. Een belangrijk aspect ervan is echte interesse in anderen. Vrijheid en liefde trekken dan samen op.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad . IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A ) L.M.F.Ottens . 1069 VM : info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stolp , Hans . [ isbn 9789020283808 ] 0918 - De Helende Kracht van Vergeving . ( In deze tijd komt veel oud karma tot ontlading. Daarom moeten wij leren vergeven en tot verzoening komen voordat het nieuwe tijdperk van de vrede kan aanbreken. - Stolp , Hans . [ isbn 9789020283808 ] 0918 - De Helende Kracht van Vergeving . ( In deze tijd komt veel oud karma tot ontlading. Daarom moeten wij leren vergeven en tot verzoening komen voordat het nieuwe tijdperk van de vrede kan aanbreken. -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.