Arewa, Carola Shola - Werken met chakra's

Schrijver:
Titel: Werken met chakra's
ISBN: 9789024382040
Taal: Nederlands
Uitgever: Deltas
Bijzonderheden: 2002 / paperback / 144 pag. / 253 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
De term `chakra´ komt van het Sanskritische woord voor `wiel´. Chakra´s zijn immers wielvormige energiecentra die zich bevinden tussen de onderkant van de ruggengraat en de kruin van het hoofd. Elke chakra is verbonden met een specifiek aspect van uw lichaam en geest. Ze vormen met andere woorden de sleutel tot uw fysieke en emotionele gezondheid. In dit boek vindt u informatie terug die u nodig hebt om diepgaande kennis van de chakra´s op te doen en holistische gezondheid te bereiken. U leert: - wat chakra´s zijn en wat ze elk afzonderlijk betekenen - hoe chakra´s in verschillende culturen aangewend worden - praktische oefeningen voor het werken met chakra´s, zoals visualisatie, meditatie en ademhalingsbewustzijn - op welke manier de chakra´s een doeltreffend middel zijn voor zelfgenezing en compleet welzijn In de Aquarius-reeks worden boeken verzameld die u op een bewustere manier leren leven. Aan het begin van de 21ste eeuw staan we op de drempel van een nieuw tijdperk, ook wel `het tijdperk van Aquarius´ genoemd. We zijn op zoek naar vernieuwing, naar de echte vrijheid die ons moet omvormen tot een nieuwe mens, met een hogere graad van bewustzijn. De boeken in deze reeks helpen ons op deze zoektocht naar onszelf.
Toon minder
Recensie(s)
In deze reeks verschijnen boeken waarin een bewustere manier van leven de belangrijkste rol speelt. In dit deel wordt de chakraleer beschreven. Het aantrekkelijke van dit boek is dat de theorie onderbouwd wordt door praktische oefeningen. In de eerste hoofdstukken wordt duidelijk uitgelegd wat chakra's zijn, en hoe er in het verleden en in andere werelddelen met deze fijnstoffelijke energie gewerkt is. Het proza is zeer toegankelijk wat vocabulaire en zinslengte betreft en het geheel is in vlot lopend Nederlands vertaald. De schematische tekeningen, net als de typografie dragen bij tot de helderheid. In de laatste zeven hoofdstukken komen alle zeven hoofdchakra's aan bod met veel praktische oefeningen zoals visualisaties, meditatie en ademhalingstechnieken. Het geheel is een zeer goede kennismaking met de chakraleer maar ook voor ingewijden biedt het interessante wetenswaardigheden. Ruime bindmarge, kleine letter.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arewa, Carola Shola - Werken met chakra's Arewa, Carola Shola - Werken met chakra's Arewa, Carola Shola - Werken met chakra's

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.