Willem Elsschot - De Juweelenstoet. Uitgangen te Antwerpen, den

Schrijver:
Titel: De Juweelenstoet. Uitgangen te Antwerpen, den 12, 15 en 19 Augustus 1923
Taal: Nederlands
Uitgever: Leclercq en De Ridder, Antwerpen, 1923
Bijzonderheden: Bibliofiele uitgave door Alfons De Ridder = Willem Elsschot
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"De Juweelenstoet - Le Cortège des bijoux - The Jewels Pageant. Uitgangen te Antwerpen, den 12, 15 en 19 Augustus 1923". Leclercq en De Ridder, Antwerpen, 1923. Vergulde vollederen band, oblong, 24,5 x 33 cm, vlekken op voorplat, scheurtje aan kop. Moiré schutbladen. Tegenover de titelbladzijde het genummerde colofon met daarop het "propagandezegel" gekleefd dat ook in het boek afgebeeld is. Opdracht op schutblad.

Een geslaagde uitgave van "La Propagande Commerciale", het reclamebureau van Alfons de Ridder (Willem Elsschot) samen met Léonce Leclercq. Elsschot schreef hoogstwaarschijnlijk ook de teksten van het boek.

Luxueus souvenir aan de grote Diamant-optochten in Antwerpen in 1923. Het boek geeft 100 foto's en kleurtekeningen van de praalwagens en de deelnemers aan de optocht (telkens met doorzichtig schutblad), plus de affiches, enz. Tussendoor drietalige bladzijden met uitleg. Druk van Van Dieren te Antwerpen.

Prijs 50 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Elsschot - De Juweelenstoet. Uitgangen te Antwerpen, den 12, 15 en 19 Augustus 1923 Willem Elsschot - De Juweelenstoet. Uitgangen te Antwerpen, den 12, 15 en 19 Augustus 1923 Willem Elsschot - De Juweelenstoet. Uitgangen te Antwerpen, den 12, 15 en 19 Augustus 1923 Willem Elsschot - De Juweelenstoet. Uitgangen te Antwerpen, den 12, 15 en 19 Augustus 1923

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.