Joannes Vernimmen - Den mensch van smerten

Schrijver:
Titel: Den mensch van smerten
Taal: Nederlands
Uitgever: Martinus Hullegaerde, Leuven, 1673
Bijzonderheden: Mooi Leuvens devotieboekje uit 1673 in prima staat
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Den mensch van smerten, oft Jesus Christus lydende ende stervende gedurigh voor de menschen. Door eene priester van het Oratorie" (= Joannes Vernimmen). Tot Loven, By Martinus Hullegaerde, woonende teghen over de Hal. Anno 1673.

Oud vollederen bandje, 16 x 10 cm, resten van snedevergulding. Op het schutblad drie handgeschreven exlibrissen waarvan slechts één leesbaar: "Vinuria Sofia De Roeck, Boom 1827."

8 ongenummerde plus 316 genummerde plus 4 ongenummerde (inhoudsopgave) bladzijden, compleet en in goede staat, sterk papier. Tekst vertaald uit het originele Frans door William Willemans. Devotieboekje waarin de gelovige kan reflecteren op het lijden van Christus vanaf "sijne besnijdenisse" tot aan zijn kruisdood.

Referenties: STCV 3105418 ; Bib. catholica Neerlandica impressa 13071.

Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joannes Vernimmen - Den mensch van smerten Joannes Vernimmen - Den mensch van smerten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.