Petrus Gudelinus - Commentariorvm de ivre novissimo libri sex

Schrijver:
Titel: Commentariorvm de ivre novissimo libri sex
Taal: Latijn
Uitgever: Antverpiæ, ex officina Hieronymi Verdussi, 1620
Bijzonderheden: Fraaie Antwerpse druk van Verdussen, hoofdwerk van Gudelinus
Prijs: € 250,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Clarissimi Petri Gvdelini, antecessoris Academiae Lovaniensis, "Commentariorvm de ivre novissimo libri sex etc etc." Antverpiæ, ex officina Hieronymi Verdussi, 1620.
Vollederen (schaap?) band met rugvergulding en rood geverfde snede.Band wat geschaafd, eerste bladzijden bruine vlekken, verder goed, fris en knisperend papier. 24 ongenummerde plus 336 genummerde plus 6 ongenummerde blz. plus index, compleet. Fraai portret van Gudelinus in kopergravure, mooie sierinitialen doorheen de tekst, cursieve glossen, prima vakwerk van Verdussen.

Petrus Gudelinus (geboren te Ath in 1550 als Pierre Goudelin, overleden 1619) was jurist en hoogleraar en tweemaal rector van de Universiteit Leuven. Dit boek met analyses van het gewoonterecht verscheen posthuum en wordt beschouwd als zijn belangrijkste werk. Het werd herdrukt tot in 1837.

Referenties : STCV 6637815 ;
Dekkers, R. Bib. Belgica juridica, Goudelin, 1 ;
Ahsmann, Margreet. "Gudelinus (Goudelin), Petrus". In : "Juristen: ein biographisches Lexikon; von der Antike bis zum 20. Jahrhundert" (München 2001)

Prijs 250 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Petrus Gudelinus - Commentariorvm de ivre novissimo libri sex Petrus Gudelinus - Commentariorvm de ivre novissimo libri sex Petrus Gudelinus - Commentariorvm de ivre novissimo libri sex Petrus Gudelinus - Commentariorvm de ivre novissimo libri sex Petrus Gudelinus - Commentariorvm de ivre novissimo libri sex

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.