Cicero - Orationes Selectae

Schrijver:
Titel: Orationes Selectae
Taal: Latijn
Uitgever: Academische drukkerij Leuven, 1772.
Bijzonderheden: Fraai gedrukte tekstuitgave van Cicero
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"M. Tullii Ciceronis. Orationes Selectae, in usum Gymnasii SS. Trinitatis Lovanii, Notis illustratae. Lovanii, Typis Academicis, 1772." Oorspronkelijk lederen bandje met rugvergulding (schade), 18 x 11 cm. Binnenwerk XVI plus 344 blz., compleet en in goede staat, sterk en knisperend papier. Fraai drukwerk, heldere letter. Occasioneel nota's in de marge (studieboek!) in pen en potlood. Tegenover de titelbladzijde staat geschreven dat Constantino Vander Linden dit boek heeft gewonnen als "derde palm" van het Gymnasium van Hoogstraten in augustus 1791.

Dit boek is een mooi voorbeeld van het verzorgde drukwerk dat de Leuvense universiteitsdrukkerij in haar korte leven (1759-1797) afleverde. Van de 80 meestal wetenschappelijke titels die van de persen rolden, is een deel zeldzaam omdat begin negentiende eeuw de volledige boekenvoorraad voor oud papier verkocht is. De stichter van de drukkerij, universiteitsbibliothecaris C.F. Nelis, was een bibliofiel die hoge typografische eisen stelde aan het drukwerk.

Zeldzaam werk, ik vind geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout is mogelijk.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cicero - Orationes Selectae Cicero - Orationes Selectae Cicero - Orationes Selectae Cicero - Orationes Selectae

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.