Johan Verschuir - Waarheit in het Binnenste

Schrijver:
Titel: Waarheit in het Binnenste
Taal: Nederlands
Uitgever: Pieter Bandsma, Groningen, 1738
Bijzonderheden: Fraaie Groningse druk uit 1738
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Waarheit in het Binnenste, of Bevindelyke Godtgeleertheit etc. opgestelt in t' Zamenspraken : beneffens een Belydenis Predikatie tot hetzelve Einde Geschikt door Johan Verschuir, in syn Leven Predikant in de Zeeryp. Twede Druk. Te Groningen, by Pieter Bandsma, boekverkoper in de Bruggestraat, in de Bonte Kater, 1738."
Oorspronkelijke zwartlederen band met blinde versiering op de platten en rugvergulding, 20 x 16 cm. Sporen van tape.
Binnenwerk eveneens sporen van tape, en enkele tientallen blz. hebben wormgaatjes.32 ongenummerde plus 669 genummerde blz. plus register. Gegraveerde titelbladzijde door I. Lamsveld vóór de typografische titelbladzijde, met "Uytlegging van de Titelplaat." Verzorgd drukwerk met sierletters en sluitstukken, romein en gotisch door elkaar. Referentie: STCN nr. 152175539.

"Johan Verschuir (Groningen, 11 oktober 1680 - Zeerijp, 19 augustus 1737) was een Nederlands predikant en schrijver van stichtelijke werken en godsdienstige gedichten. Zijn voornaamste werk is de verzameling samenspraken "Waarheit in het binnenste, of bevindelyke godtgeleertheit" uit 1737. Johan Verschuir wordt beschouwd als een late vertegenwoordiger van de beweging van de Nadere Reformatie." (Wikipedia).

Drukker Pieter Bandsma uit Groningen was actief van 1728 tot 1768. De STCN kent van hem 99 drukwerken, meestal van godsdienstige onderwerpen.

Prijs 50 euro plus 10 voor aantekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Johan Verschuir - Waarheit in het Binnenste Johan Verschuir - Waarheit in het Binnenste Johan Verschuir - Waarheit in het Binnenste Johan Verschuir - Waarheit in het Binnenste Johan Verschuir - Waarheit in het Binnenste

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.