Barbara Wood - Samantha s droom

Schrijver:
Titel: Samantha s droom
ISBN: 9789024509812
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheden: 1983 Gebonden met s.o.440 pag,goede staat 9789024509812 018 Samantha's lijden en strijden wordt uiteindelijk beloond met de liefde van de man, an wie zij al zo lang geleden haar hart verpandde.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In deze bijzondere roman maken we kennis met Samantha Hargrave, een vrouw die durfde te dromen van een carriere als arts en die droom ook realiseerde, in een tijd dat dit beroep alleen voor mannen was weggelegd.
Afkomstig uit de sloppen van Londen weet zij al vroeg waar haar toekomst ligt: Amerika.

Vastbesloten stelt zij alles in het werk om haar doel te bereiken. Ondanks alle tegenwerkingen en vooroordelen en teneergeslagen door het verlies van de man die een speciale plaats in haar leven innam, slaagt zij er ten slotte toch in haar eigen praktijk op te zetten om zo de helpende hand te kunnen bieden. Vooral vrouwen rekent zij tot haar patienten. Zij zijn het slachtoffer van de heersende moraal, die maakt dat zij met hun typisch vrouwelijke klachten terechtkomen bij kwakzalvers die hun waardeloze drankjes voorschrijven.

Samantha's lijden en strijden wordt uiteindelijk beloond met de liefde van de man, an wie zij al zo lang geleden haar hart verpandde.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Barbara Wood - Samantha s droom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.