Henricus Ferdinandus De Grez - De Fluminibus

Schrijver:
Titel: De Fluminibus
Taal: Latijn
Uitgever: Lugduni Batavorum, apud J.W. van Leeuwen, 1831
Bijzonderheden: Fraai gebonden Leids proefschrift over rivierrecht
Prijs: € 75,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Dissertatio juridica inauguralis De fluminibus, secundum principia juris Romani ac hodierni, etc, Pro Gradus Doctoratus etc, defendet Henricus Ferdinandus De Grez. Lugduni Batavorum, apud J.W. van Leeuwen, 1831."
Oorspronkelijke lederen band met verguldsel op platten en rug, 21 x 13 cm. Vergulde snede. 10 ongenummerde plus 99 genummerde blz. plus een bladzijde errata. Gedrukt op sterk, gevergeerd papier.
Op het schutblad een handgeschreven opdracht van "Douarière De Grez", nicht van Henricus Ferdinandus De Grez (1807-1874), aan de Paters te Essen. Bibliotheekstempels van de paters Redemptoristen te Essen. (Bibliotheek is recent opgeheven en verspreid.) Interessant werk over het rivierrecht (vrije doorvaart, tol, eigendom, visrechten, enz.) van de Romeinen tot 1830. Belangrijk voor het Nederlands-Belgisch dispuut van die tijd.
Zeldzaam werk in kleine oplage gedrukt, ik vind geen enkel exemplaar te koop op internet.
Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henricus Ferdinandus De Grez - De Fluminibus Henricus Ferdinandus De Grez - De Fluminibus Henricus Ferdinandus De Grez - De Fluminibus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.