Glasfabriek Leerdam - Leerdam-catalogus 1934 (herdruk 1990)

Schrijver:
Titel: Leerdam-catalogus 1934 (herdruk 1990)
ISBN: 9789035213739
Uitgever: De Tijdstroom 1990 9035213734 9789035213739
Bijzonderheden: Softcover in spiraal-binding 32pp. zeer goed13c
Prijs: € 14,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Facsimile-herdruk van de handelscatalogus met eigen produkten die de glasfabriek te Leerdam uitgaf in 1934. Het sier- en gebruiksglas dat 'Leerdam' na ca. 1920 fabriceerde naar ontwerpen van o.a. De Bazel, Berlage, De Lorm, Lanooij en Copier is intussen tot de collector's items gaan behoren. De toenemende belangstelling blijkt ook uit diverse exposities en publikaties (waaronder deze) en uit het functioneren van de Vereniging van Vrienden van Modern Glas die het initiatief heeft genomen tot deze uitgave. De actieve en zeer deskundige vice-voorzitter, mevrouw M. Singelenberg-van der Meer, schreef er een korte toelichting bij. De catalogus bestaat uit reeksen zwart-witte foto's, voorzien van namen van ontwerpers, technische gegevens en (helaas oorspronkelijke ...) prijzen. De uitgave bevat belangrijke en handige documentatie voor ieder met belangstelling voor glas uit de jaren 1920 en 1930.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Glasfabriek Leerdam - Leerdam-catalogus 1934 (herdruk 1990)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.