boekenbinder is momenteel afwezig,boekenbinder heeft de volgende melding achtergelaten:

Wegens verbouwing is Boekenbinder t/m 30-04-2024 afwezig

De verkoper verwacht te reageren na 30-04-2024
Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

daniel goleman - Innerlijke rust

Schrijver:
Titel: Innerlijke rust
ISBN: 9789025421236
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 2004 hardcover, 216pp goede staat, ex. bieb 9789025421236 298 Innerlijke rust is daarmee niet alleen een boeiende zoektocht naar de bronnen van meditatie en naar de rol die meditatie vervult in de grote religieuze tradities, maar ook een bruikbaar h
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In dit boek beschrijft Daniel Goleman, de schrijver van de bestseller Emotionele intelligentie, een groot aantal uiteenlopende wegen naar de spirituele bevrijding. Naast reeds bekende oosterse tradities als boeddhisme, soefisme, yoga en zen, blijken ook de joodse en christelijke godsdiensten voorschriften te kennen om geest en lichaam te manipuleren. Sommige zeer oude meditatietechnieken spelen nog steeds een rol in hedendaagse therapieën. Goleman biedt een helder overzicht van de verschillende technieken voor meditatie, en tevens van het effect ervan op geestelijk en lichamelijk welbevinden en de verbanden met moderne psychologie en psychotherapie. Innerlijke rust is daarmee niet alleen een boeiende zoektocht naar de bronnen van meditatie en naar de rol die meditatie vervult in de grote religieuze tradities, maar ook een bruikbaar handboek voor de meditatiepraktijk.
Verder lezen

boekenbinder uit Egmond-Binnen

particulier

Logo boekenbinder

Let op! Kijk ook in uw map "ongewenste mail". Soms komen berichten van Boekwinkeltjes.nl daarin terecht.
De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum en een wunderkammer met etnografica, naturalia en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Van maart t/m november ieder weekend van 15.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

daniel goleman - Innerlijke rust