n.v.t. - Het Nieuwe Testament ofte alle Boeken des Nieuwen Verb

Schrijver:
Titel: Het Nieuwe Testament ofte alle Boeken des Nieuwen Verbondts onses Heeren Jesu Christi
Uitgever: J. Bouwer en de wed. J. Ratelband
Bijzonderheden: 1802, leren band, goud op snee, w.s. opnieuw ingebonden, resten van verwijderen sloten zichtbaar, redelijke staat
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)

Oosterhoff uit Abbekerk

Sinds 1986 professioneel actief in de in- en verkoop van tweedehands- en antiquarische boeken. U ontvangt van ons een e-mail na bestelling. Verzendkosten PostNL-tarief: brievenbuspost t/m 350 gram NL 3,32-brievenbuspakje met statusinfo t/m 2kg. 4,25. Pakketpost NL 5,95. Als een boek niet door de brievenbus past moet het als pakket verzonden worden. Voor het pakkettarief kan ik u t/m 10 kg. boeken toesturen! Ik vraag betaling vooraf. Voor meer informatie zie www.oosterhoffboeken.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

n.v.t. - Het Nieuwe Testament ofte alle Boeken des Nieuwen Verbondts onses Heeren Jesu Christi

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oosterhoff

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Oosterhoff
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oosterhoff een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oosterhoff vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Oosterhoff kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.