Knecht, J. - Communicatiebegrippenlijst

Schrijver:
Titel: Communicatiebegrippenlijst
ISBN: 9789026717710
Taal: Nederlands
Uitgever: Kluwer b.v., Uitgeverij
Bijzonderheden: Paperback / softback, nieuw
Prijs: € 19,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze uitgave is een alfabetische lijst met begrippen op het terrein van de communicatie. Woorden uit vakgebieden als reclame en public relations worden toegelicht door Knecht en Stoelinga, beiden zelfstandige adviseurs. Het belangrijke gebied van de voorlichting is schromelijk onderbelicht, veel trefwoorden zijn volstrekt overbodig, terwijl een begrip als public affairs onvoldoende is uitgewerkt. De uitleg is dikwijls onvolledig en onbeholpen tegelijk. Het boekje is bestemd voor beoefenaren van en geïnteresseerden in het communicatievak. Beide groepen kunnen beter in handboeken bladeren dan telkenmale te stuiten op gebrekkige informatie in deze lijst. Alleen bij de reclame-trefwoorden komt men redelijk aan zijn trekken, ofschoon daar ook lacunes opvallen. In deze tweede druk zijn zowel de verklaringen als het aantal trefwoorden fors uitgebreid. Eveneens is bij een aantal begrippen de uitleg herzien.
(Biblion recensie, Louis Smit.)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Knecht, J. - Communicatiebegrippenlijst

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.