Bomans, Godfried - Pa Pinkelman in de politiek

Schrijver:
Titel: Pa Pinkelman in de politiek
ISBN: 9789010010711
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier, Amsterdam
Bijzonderheden: 1976, elfde druk, paperback, 172 pagina's, in prima staat
Prijs: € 2,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Tante Pollewop verlaat haar bed in de nacht van sinterklaas om de schoenen van Pa Pinkelman vol te stoppen met cadeautjes, hij is namelijk de enige volwassene die nog oprecht in de sint gelooft. Als ze terug naar haar bed gaat ligt er een briefje, geschreven door Theo (pa Pinkelman). Daar stond op dat hij het niet meer uit hield, hij werd te dik en daarom moest hij in de politiek. Hij heeft avonturen nodig, gevaar, smaad, beledigingen en ingezonden stukken, dan zal hij zich weer fit voelen. Hij vraagt aan tante Pollewop of ze hem achterna wil komen en z'n scheerkwast, tandenborstel en brillenhuisje mee wil nemen. Ze vindt hem tenslotte in het RAI-gebouw waar hij een lezing houdt namens de PvdA. De mensen in zaal snappen er niks van maar vinden "het verrukkelijk", hoe hij spreekt. En daarom komt hij in de Tweede-Kamer terecht. Hij krijgt van minister Wittebol te horen dat hij te groot is voor dit kleine land, en daarom wordt er een betere functie voor hem gezocht...
Verder lezen

BoekenKees uit Joure

Logo BoekenKees

De verzendkosten van boeken die door de brievenbus kunnen, zijn €3,50 via PostNL. Bij dikkere boeken of meer boeken zijn de verzendkosten €4,50 via DPD. Alle afbeeldingen zijn eigen gemaakte foto's.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenKees

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenKees
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenKees een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenKees vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenKees kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.