Ridder, Willem de - Handboek Spiegelogie

Schrijver:
Titel: Handboek Spiegelogie
ISBN: 9789072455451
Taal: Nederlands
Uitgever: Zaak, De
Bijzonderheden: 2006 6e druk / gebonden / 259 pag. / 538 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Meesterverteller Willem de Ridder is erin geslaagd om diepe levenswijsheid met humor te verpakken in een eenvoudige boodschap. Hij breekt een lans voor het vormen van fanclubjes, waarin de leden fans zijn van elkaar en elkaar onvoorwaardelijk steunen. Zijn ongedwongen verteltrant neemt je mee en laat je niet meer los.
Recensie(s)
Paradiso/Kosmos-medeoprichter, kunstenaar, inspirerend Hitweek- en SUCK-hoofdredacteur, legendarisch VPRO-hoorspelenmaker, bevlogen verhalenverteller, oppepper van afgebrande managers: De Ridder is een pionier ("Nooit een vaste baan gehad"). In zijn Handboek ("Wetboek van Sprookjesrecht"), een werkelijk heerlijke Verademing in de Heelwordingsliteratuur, zet hij zich af tegen de vergankelijke visies van negatief georiënteerde charismatici die "hun witgewasen leugens als waarheid presenteren." De Ridder geeft, geïnspireerd door de Amerikaanse leraar Arnold Patent, in zeer ontspannen stijl de nieuwe/eeuwige spelregels voor een fris begin in een Oneindig, Niet Te Vangen, Volautomatisch Liefdevol en Veilig Universum. Daar geldt: waar je je aandacht op concentreert, groeit. Via je lichaam en je gevoel word je onvoorwaardelijk gesteund. Het middel en doel zijn identiek, elke crisis creëer jezelf, elke vreugde ook. Je projecteert slechts overtuigingen in een energieveld. Hij stimuleert overal in den lande het oprichten van wederzijdse supportgroepen, de fanclubs, die via 0900-nummers om extra dynamiek mogen vragen. En dan: gaan doen wat je leuk vindt! Rood omslag met auteursportret.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 tot 350 gram: € 3,84 - 350 gram tot 2 kilo: € 4,50 Pakketpost via postnl: € 7,25 (tot 10 kilo) Verzendkosten BELGIË/DUITSLAND: - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ridder, Willem de - Handboek Spiegelogie Ridder, Willem de - Handboek Spiegelogie Ridder, Willem de - Handboek Spiegelogie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.