Millman, Dan en Doug Childers - Het keerpunt in je leven

Schrijver:
Titel: Het keerpunt in je leven
ISBN: 9789027468109
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Het
Bijzonderheden: 1999 / paperback / 267 pag. / 375 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,60 (binnen Nederland)
Meer info:
HET KEERPUNT IN JE LEVEN neemt de lezer mee op reis naar het leven van mensen die door een bijzondere gebeurtenis hun wereld en hun inzichten en daarmee hun toekomst zagen veranderen. Deze verhalen, even wonderbaarlijk als waarheidsgetrouw, bewijzen dat we niet alleen op de wereld zijn, dat er een hogere macht is die ons, indien nodig, met raad en daad bijstaat.
Dit boek laat zien dat ons leven verrassend onvoorspelbaar kan zijn. Er is hoop voor iedereen; we zijn tot veel meer in staat dan we durven dromen en onze spirituele reis eindigt nooit!
Recensie(s)
De auteur is ervan overtuigd dat ons leven op belangrijke momenten gestuurd wordt door een macht die het menselijk begrip ontstijgt en die breder is dan enige geloofsovertuiging. In dit boek geeft hij, op basis van literaire bronnen en gedocumenteerd materiaal, een groot aantal voorbeelden van wonderen, waarin deze macht tot uiting komt, zoals reddingen, genezingen, verschijningen van engelen en buitenaardse wezens, magie, mystiek en veranderde bewustzijnstoestanden. Gemeenschappelijk aan deze 'interventies van het hogere' is, dat zij gezien kunnen worden als een vorm van buitengewone leiding, die mensen inspireert, hun leven transformeert en hun bestaan op een hoger niveau brengt. Ze verruimen daardoor het bewustzijn en vormen een keerpunt in het leven van de betrokkene. Een prettig leesbaar boek over een onderwerp dat veel lezers nieuwsgierig zal maken en zal boeien.
Verder lezen

Holistiek uit Zevenaar

Logo Holistiek

Met name boeken over esoterie, spiritualiteit, religie en psychologie. Posttarieven 2021: Verzendkosten NEDERLAND: Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht: - 100 gram tot 2 kilo € 3,60 Pakketpost via postnl: € 6,75 (tot 10 kilo) Verzendkosten: BELGIË: € 6,85 via DPD DUITSLAND: tot - 2 kilo € 9,30 Met Track&Trace tot 2 kilo: € 13,00

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Millman, Dan en Doug Childers - Het keerpunt in je leven Millman, Dan en Doug Childers - Het keerpunt in je leven Millman, Dan en Doug Childers - Het keerpunt in je leven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Holistiek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Holistiek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Holistiek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Holistiek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Holistiek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.