Willem Estius - Apostolorum Epistolas Commentaria

Schrijver:
Titel: Apostolorum Epistolas Commentaria
Taal: Latijn
Uitgever: J.P.G. Michel, Leuven (1778)
Bijzonderheden: Twaalfdelig commentaar op de brieven der apostelen
Prijs: € 250,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Guilielmi Estii Absolutissima in omnes divi Pauli et septem catholicas apostolorum epistolas commentaria, duodecim tomis partita.... Novissimae Editione .... Studio et Opera Jacobi Merlo-Horstii. Tomus Primus - Tomus XII." Lovanii, E Typographia J.P.G. Michel (1778). Oorspronkelijke vollederen banden met bibliotheek-etiket op voorplat, verder in goede staat. Rugvergulding. 19 x 12 cm.
16 ongenummerde plus 5.028 genummerde bladzijden, compleet. Oude bibliotheekstempel op eerste schutblad, verder prima. Titelbladzijde wijzigt maar het is dezelfde reeks bijbelcommentaren. Verzorgd drukwerk door J.P.G. Michel, met wisselende hoofdingen, sluitstukjes, sierletters, heldere letter, enz.

Willem Hessels van Est (gelatiniseerd als Guilielmus Estius) (1542 – 1613) was een Nederlandse katholieke bijbelcommentator. Hij was doctor in de theologie en hoogleraar aan de universiteit van Leuven. De hier aangeboden commentaren op de brieven der apostelen, zijn omvangrijkste en belangrijkste werk, verschenen voor het eerst in 1614 en werden tot het einde van de negentiende eeuw herdrukt.

Mooi en compleet werk in goede staat. Prijs 250 euro voor de twaalf delen samen. Aangetekende verzending 25 euro. Afhalen in Kalmthout is mogelijk.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Estius - Apostolorum Epistolas Commentaria Willem Estius - Apostolorum Epistolas Commentaria Willem Estius - Apostolorum Epistolas Commentaria Willem Estius - Apostolorum Epistolas Commentaria Willem Estius - Apostolorum Epistolas Commentaria

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.