Marriott, Leo& Forty, Simon - D-Day. De slagvelden van Normandi

Schrijver:
Titel: D-Day. De slagvelden van Normandië
ISBN: 9789059474758
Taal: Nederlands
Uitgever: icob!
Bijzonderheden: 2014, 192 pag, 4e druk 2017, hardcover, 22x30½cm, zeer rijk geïll, vele foto's, NIEUW boek
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De informatieve teksten en gedetailleerde fotobijschriften voeren u mee naar de
grootste amfibische invasie die de wereld ooit heeft gekend. Met veel speciaal voor dit boek gemaakte luchtfoto's van de stranden.

Door middel van honderden originele zwart-witfoto's, kleurenafbeeldingen en overzichtskaarten geven Leo Marriott, gepensioneerd luchtverkeersleider, piloot en befaamd luchtfotograaf, en Simon Forty, auteur en redacteur bij een uitgeverij, in dit fraaie fotoboek een veelzijdig overzicht van de gebeurtenissen op 6 juni 1944 tijdens de landingen in Normandië. De beelden tonen de situatie tijdens D-Day en in de huidige tijd. Na een korte inleiding over de voorbereidingen van de invasie en de rol van luchtmacht en marine, worden achtereenvolgens de geallieerde luchtlandingen behandeld en wordt de lezer in woord en beeld meegenomen langs Utah Beach, Omaha Beach, Gold Beach, Juno Beach, Sword Beach en de oorlogsbegraafplaatsen. De vele foto's en kaarten laten zien wat er bewaard is gebleven en wat er is veranderd. Voor een ieder die een battlefieldtour wil maken langs de D-Day-locaties, is dit kleurrijke overzichtswerk onmisbaar. Bij deze editie zijn twee dvd's met beeldmateriaal toegevoegd. Van dezelfde auteurs verscheen 'Hitlers Atlantikwall'*, een fotoboek met een overzicht van de Duitse verdedigingswerken van Zuid-Frankrijk tot Noord-Noorwegen.
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marriott, Leo& Forty, Simon - D-Day. De slagvelden van Normandië Marriott, Leo& Forty, Simon - D-Day. De slagvelden van Normandië Marriott, Leo& Forty, Simon - D-Day. De slagvelden van Normandië

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.