Teresa van Jezus - Het leven van de H. moeder Teresa van Jesus

Schrijver:
Titel: Het leven van de H. moeder Teresa van Jesus
Taal: Nederlands
Uitgever: Joan Sleghers, Antwerpen, 1687.
Bijzonderheden: Doorleefde Antwerpse druk
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Het leven van de H. moeder Teresa van Jesus, Fondatersse der Baervoetsche Carmeliten ende Carmeliterssen, etc, Uyt-ghegheven door den Eerw: P.F. Elias van S. Teresa etc."

t'Antwerpen, By Joan Sleghers, Boeck-Verkooper aen de Schoen-Merckt, Anno 1687.

Oud vollederen bandje met rugvergulding, verweerd, intensief gebruikt. 16 x 10 cm. 32 ongenummerde plus 522 genummerde plus drie ongenummerde blz. Romein en Gotisch door elkaar gebruikt. Tekst vertaald uit het Spaans. Het gegraveerd portret van Teresa van Avila tegenover de titelbladzijde ontbreekt helaas.

Referenties : STCV 3140629. Bib. catholica Neerlandica impressa 14739. Biogr. & bibl. Nederlandse Carmel [O.Carm & O.C.D.] 789.

Sleghers was actief als drukker in Antwerpen van 1667 tot zijn dood in 1686. Dit boek is door zijn weduwe gedrukt.

Prijs 40 euro plus 5 voor verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Teresa van Jezus - Het leven van de H. moeder Teresa van Jesus Teresa van Jezus - Het leven van de H. moeder Teresa van Jesus Teresa van Jezus - Het leven van de H. moeder Teresa van Jesus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.