Toussaint, J. D. - Ziekte als lot en kans (Aanleg, voorkoming e

Schrijver:
Titel: Ziekte als lot en kans (Aanleg, voorkoming en therapie van tumorvormende ziekten in het bijzonder kanker)
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes 1978 (tweede, geheel bijgewerkte druk)
Bijzonderheden: 310 pag. hardcover (in goede staat)
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Het Schrift uit Leerdam

Uw bestelling gaat zo snel mogelijk de deur uit. Betaling achteraf is geen probleem. Verzendkosten zijn er in verschillende categorieën. Een wat dunner / lichter boek(je) van 100 tot 350 gram is 3,30. Een wat zwaarder boek vanaf 350 gram tot 2 kg. wat nog door de brievenbus past is 3,80. Wat qua dikte niet door de brievenbus past is 6,95 (maar bij deze categorie zal ik u altijd even op de hoogte stellen). Bij de laatste categorie verzendkosten kunnen veel boeken tegelijk verzonden worden tot 10 kg. U kunt mij altijd benaderen voor vragen. Tot slot nog de mededeling dat het ook mogelijk is het boek op te halen in Leerdam.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Toussaint, J. D. - Ziekte als lot en kans (Aanleg, voorkoming en therapie van tumorvormende ziekten in het bijzonder kanker) Toussaint, J. D. - Ziekte als lot en kans (Aanleg, voorkoming en therapie van tumorvormende ziekten in het bijzonder kanker)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Schrift

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Schrift
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Schrift een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Schrift vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Schrift kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.