Hootegem, E.J.C. van & anderen - Standaard geïllustreerde gesch

Schrijver:
Titel: Standaard geïllustreerde geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Deel 7: De geallieerde opmars.
Taal: Nederlands
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Bijzonderheden: 1990, hardcover met kunstleer, stofomslag, 259 pag, 23x29½ cm, rijk geïll, in kleur en zw/w, mooi exemplaar
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hootegem, E.J.C. van & anderen - Standaard geïllustreerde geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Deel 7: De geallieerde opmars. Hootegem, E.J.C. van & anderen - Standaard geïllustreerde geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Deel 7: De geallieerde opmars. Hootegem, E.J.C. van & anderen - Standaard geïllustreerde geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Deel 7: De geallieerde opmars. Hootegem, E.J.C. van & anderen - Standaard geïllustreerde geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Deel 7: De geallieerde opmars.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.