Broes, Petrus - De peinzenden Kristen, of bundel van stichtelyk

Schrijver:
Titel: De peinzenden Kristen, of bundel van stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid, 1e/2e stukje
Taal: Nederlands
Uitgever: 1783, Petrus Schouten & Johannes Wessing te Amsterdam
Bijzonderheden:
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Compleet alle pagina's zijn nageteld. Goed boekblok, band is op de platten erg versleten. Betreft eerste en tweede stukje van de vier.

H. Vos Boeken

H. Vos Boeken uit Wijk en Aalburg

Logo H. Vos Boeken

H. Vos Boeken te Wijk en Aalburg is een kleine online boekhandel, die voornamelijk opereert via Marktplaats. Sinds maart 2018 heeft ze een selectie van deze boeken ook op Boekwinkeltjes.nl staan. H. Vos Boeken heeft geen fysieke winkel. Het aanbod bevat vrijwel alleen tweedehands reformatorische theologie in nieuwe en oude druk. Staat uw schrijver of titel er niet bij? Kijk dan eens naar ons breder aanbod op Marktplaats, of stuur eens een mail, we hebben nog veel boeken die niet online geplaatst zijn.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Broes, Petrus - De peinzenden Kristen, of bundel van stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid, 1e/2e stukje Broes, Petrus - De peinzenden Kristen, of bundel van stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid, 1e/2e stukje Broes, Petrus - De peinzenden Kristen, of bundel van stichtelyke gedachten voor de eenzaamheid, 1e/2e stukje

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij H. Vos Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met H. Vos Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en H. Vos Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van H. Vos Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • H. Vos Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.