Edmond Poullet - Histoire de la Joyeuse-Entrée de Brabant

Schrijver:
Titel: Histoire de la Joyeuse-Entrée de Brabant
Taal: Frans
Uitgever: Hayez, Brussel, 1863.
Bijzonderheden: Historisch overzicht van de Blijde Intredes
Prijs: € 90,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Histoire de la Joyeuse-Entrée de Brabant et de ses origines, par Edmond Poulet. Mémoire couronné par l'Académie royale de Belgique". Brussel, M. Hayez, imprimeur de l'Académie Royale, 1863.

Oorspronkelijke groene uitgeverscartonnage, rug vernieuwd, boekblok opnieuw vastgezet in band met zwart linnen. 30 x 23 cm., gedrukt op geschept gevergeerd papier, onafgesneden en met grote marges. 408 blz., compleet. Google Books ah-8fYE18AMC.

Overzicht van alle Blijde Intredes die in Brabant plaatsgehad hebben. Belangrijke studie, omdat deze Blijde Intredes gepaard gingen met het bevestigen en soms het wijzigen van de privileges van Brabant.

Prijs 90 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Edmond Poullet - Histoire de la Joyeuse-Entrée de Brabant Edmond Poullet - Histoire de la Joyeuse-Entrée de Brabant

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.