Paus Benedictus XIV - De synodo

Schrijver:
Titel: De synodo
Taal: Latijn
Uitgever: Academische drukkerij, Leuven, 1763
Bijzonderheden: Fraai gemarmerde sneden
Prijs: € 120,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Benedicti XIV. De synodo diocesana libri tredecim. Lovanii, E Typographia Academica, 1763."

Compleet in vier delen, kartonnen banden met vergulde lederen ruggen, prima staat, 18,5 x 11 cm. Oude stempel op eerste schutblad. Opvallend zijn de fraai gemarmerde sneden.

Collatie: Deel 1 : titelblad, 18 ongenummerde blz., 512 genummerde blz.
Deel 2 : X genummerde blz., 564 genummerde blz.,
Deel 3 : VIII genummerde blz., 545 genummerde blz.,
Deel 4 : IV genummerde blz., 516 genummerde blz.

Omvangrijke tekstuitgave van de kerkelijke wetgeving van Benedictus XIV (Prospero Lorenzo Lambertini, 1675-1758), wegens zijn belang regelmatig herdrukt tot halverwege de negentiende eeuw.

Deze vier boeken zijn een mooi voorbeeld van het verzorgde drukwerk dat de Leuvense academische drukkerij in haar korte leven (1759-1797) afleverde. Van de 80 meestal wetenschappelijke titels die van de persen rolden, is een deel zeldzaam omdat begin negentiende eeuw de volledige boekenvoorraad voor oud papier verkocht is. De stichter van de drukkerij, universiteitsbibliothecaris C.F. Nelis, was een bibliofiel die hoge typografische eisen stelde aan het drukwerk en in heel Europa de beste letters kocht.

Prijs voor deze stevige (16 cm breed) set is 120 euro, plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paus Benedictus XIV - De synodo Paus Benedictus XIV - De synodo Paus Benedictus XIV - De synodo

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.