Hawkins, Kathy - De Verrader

Schrijver:
Titel: De Verrader
Taal: Nederlands
Uitgever: Barnabas (christelijk)
Bijzonderheden: In goede staat - zie de foto's - christelijk
Prijs: € 4,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Er dreigt een opstand. Absalom wil zijn vader koning David van de troon stoten. Joah, de legeraanvoerder van Israël, krijgt lucht van de samenzwering. Hij geeft Micha opdracht uit te zoeken wat er precies aan de hand is. Ook Susanna, de kleindochter van de belangrijkste adviseur van de koning, raakt bij het complot betrokken. De opstand loopt uit op een drama, zowel nationaal als persoonlijk. Is Susanna ook een verrader?
Recensie(s)
Derde deel in een serie geromantiseerde bijbelse verhalen over koning David. Auteur Kathy Hawkins is theologe en heeft zich verdiept in de spannendste bijbelverhalen over koning David (te vinden in het bijbelboek 2 Samuel 13-18); daarnaast heeft zij ook buiten-bijbelse bronnen geraadpleegd. Zij verantwoordt haar werkwijze in enkele 'historische notities' en geeft in een lijst personalia aan of personages fictief zijn of zijn terug te vinden in de bijbel. Dit deel gaat over de strijd tussen koning David en zijn zoon Absalom. Nadat Absalom zijn halfbroer Amnon heeft gedood omdat deze Absaloms zus Tamar had verkracht, moet Absalom vluchten voor de wraak van zijn vader David. Het loopt uit op een opstand van Absalom, die zichzelf tot koning uitroept. Er volgt een strijd waarbij bedrog en verraad aan beide kanten tot een dramatische ontknoping leidt. Ook in dit deel speelt Davids generaal Joab de rol van sluwe intrigant. De roman 'De verrader' is het vervolg op 'De vreemdelinge' en 'De wreker'*. Vrij kleine druk.

(Biblion recensie, L. Torn)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hawkins, Kathy - De Verrader Hawkins, Kathy - De Verrader Hawkins, Kathy - De Verrader Hawkins, Kathy - De Verrader

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Appelboom1946

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Appelboom1946
  • Na uw bestelling ontvangen u en Appelboom1946 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Appelboom1946 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Appelboom1946 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.