boris starling - Messias

Schrijver:
Titel: Messias
ISBN: 9789029059619
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1999, 447pp, Paperback / softback redelijke staat Londen verkeert in de greep van een hittegolf. De dagen verstrijken zonder een zuchtje wind. Maar de sfeer wordt vooral bepaald door een seriemoordenaar die 's nachts op gruwelijke wijze huishoudt.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Londen verkeert in de greep van een hittegolf. De dagen verstrijken zonder een zuchtje wind.
Maar de sfeer wordt vooral bepaald door een seriemoordenaar die 's nachts op gruwelijke wijze huishoudt.
Zijn slachtoffers worden steeds aangetroffen met een uitgesneden tong en met een zilveren lepeltje in de mond. Verder ontbreekt ieder spoor.
De door de wol geverfde, cynische hoofdinspecteur Red Metcalfe is als geen ander in staat in de huid te kruipen van de krankzinnige moordenaar. Maar deze keer staat ook hij machteloos. Langzaam, tergend
langzaam, bekruipt hem echter het gevoel dat de weerzinwekkende moorden wel eens iets te maken kunnen hbeen met zijn broer die al jarenlang in de gevangenis zit, en het duistere geheim dat zij delen.
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

boris starling - Messias

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.