MEYEROWITZ, Joel - Aftermath. World Trade Center Archive. - [Ne

Schrijver:
Titel: Aftermath. World Trade Center Archive. - [New].
ISBN: 9780714846552
Uitgever: Phaidon New York & London
Bijzonderheden: 2006 9780714846552 38.5 x 28.5 cm. 350 pp. Cloth with dustwrapper.
Prijs: € 35,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: - This extraordinary archive of pictures is the only existing photographic record of Ground Zero after the attacks on the World Trade Center on September 11th, 2001. Fenced off and classified as a crime scene, the area was closed to all photographers

kAdeBoeken uit Amersfoort

Logo kAdeBoeken

KIJK VOOR COMPLETE BESCHRIJVINGEN OP ONZE WEBSITE www.kadeboeken.nl Geopend woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 (Nijverheidsweg Noord 90A, Amersfoort). kAdeBoeken is geïnteresseerd in de aankoop van collecties, bibliotheken, nalatenschappen of enkele stuks van waarde. Contact: info@kadeboeken.nl - Tel.0683349311
Bij boekhandel Van de Ven, Soesterbergsestraat 54-C in Soest staat een kleine selectie boeken en prenten van kAdeBoeken. In Culemborg bij boekhandel Tomey & Verstegen heeft kAdeBoeken een afdeling tweedehands/antiquariaat ingericht.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

MEYEROWITZ, Joel - Aftermath. World Trade Center Archive. - [New].

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij kAdeBoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met kAdeBoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en kAdeBoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van kAdeBoeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • kAdeBoeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.