Meijer ten Zijthoff - Alles is Nu

Schrijver:
Titel: Alles is Nu
ISBN: 9789082775709
Taal: Nederlands
Uitgever: Ahava Chai
Bijzonderheden: 258 pagina's zwart-wit
Beschikbaar: 31 exemplaren
Prijs: € 21,00
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
Prijs €21,-

Met enige regelmaat verschijnen er boeken met persoonlijke levensverhalen die mensen graag aan hun nageslacht of een breder publiek willen vertellen. ‘Alles is Nu” van Meijer ten Zijthoff (56) -bij anderen bekend als Pieter ten Zijthoff- is hier een van. Het is een mooi en liefdevol geschreven historie die zich als een roman laat lezen. Meijer verhaalt over zijn adoptie en zijn honger naar acceptatie. Over de worsteling binnen zijn relaties en zijn verlangen naar een liefdevol gezinsleven. En over zijn reis naar het verleden, waar hij tot de schokkende ontdekking komt dat de roots van zijn biologische vader en moeder twee kanten van dezelfde medaille zijn.

Meijer spaart zichzelf niet en geeft ook anderen de gelegenheid hun kant van het verhaal te doen. Het resultaat is een boeiend document, met hier en daar flarden tijdsbeeld, dat je meeneemt in het leven van de schrijver.
Verder lezen

Ahava Chai uit Leeuwarden

particulier

Logo Ahava Chai

De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meijer ten Zijthoff - Alles is Nu Meijer ten Zijthoff - Alles is Nu Meijer ten Zijthoff - Alles is Nu

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ahava Chai

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ahava Chai
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ahava Chai een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ahava Chai vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ahava Chai kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 5 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.