Newton, John - Cardiphonia, of taal van het hart. In gemeenzame

Schrijver:
Titel: Cardiphonia, of taal van het hart. In gemeenzame brieven. Eerste deel.
Taal: Nederlands
Uitgever: 1828, G. van Dijk en J.H. den Ouden te Amsterdam
Bijzonderheden:
Prijs: € 13,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Compleet, alle pagina's zijn nageteld. Goed boekblok, originele halfleren band. Deze is wel sleets, maar verder nog goed. Enkele kleine beschadiging. Bevat tal van inhoudelijk rijke brieven. Deel 1 uit het drieluik.

H. Vos Boeken

H. Vos Boeken uit Wijk en Aalburg

Logo H. Vos Boeken

H. Vos Boeken te Wijk en Aalburg is een kleine online boekhandel, die voornamelijk opereert via Marktplaats. Sinds maart 2018 heeft ze een selectie van deze boeken ook op Boekwinkeltjes.nl staan. H. Vos Boeken heeft geen fysieke winkel. Het aanbod bevat vrijwel alleen tweedehands reformatorische theologie in nieuwe en oude druk. Staat uw schrijver of titel er niet bij? Kijk dan eens naar ons breder aanbod op Marktplaats, of stuur eens een mail, we hebben nog veel boeken die niet online geplaatst zijn.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Newton, John - Cardiphonia, of taal van het hart. In gemeenzame brieven. Eerste deel. Newton, John - Cardiphonia, of taal van het hart. In gemeenzame brieven. Eerste deel. Newton, John - Cardiphonia, of taal van het hart. In gemeenzame brieven. Eerste deel. Newton, John - Cardiphonia, of taal van het hart. In gemeenzame brieven. Eerste deel.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij H. Vos Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met H. Vos Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en H. Vos Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van H. Vos Boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • H. Vos Boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.