Mirte A G Kuipers - Smoking inequalities and tabacco control po

Schrijver:
Titel: Smoking inequalities and tabacco control policies in Europe
ISBN: 9789402800777
Taal: Engels
Uitgever:
Bijzonderheden: 2016 academisch proefschrift. 290 pag. nieuwstaat
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: 2016 academisch proefschrift. 290 pag. nieuwstaat // beschrijving zie foto achterflap

Boekengeluk uit Ruinerwold

*Altijd reactie binnen max. 24 uur met de verzend en -betaalgegevens. Niets ontvangen? Mogelijk is dan de bevestiging in uw spam box terecht gekomen.
*Boeken worden altijd uiterlijk eerstvolgende werkdag na betaling verstuurd.
*Verzenden via PostNL 3,80 (INCL track en trace code) , tenzij anders vermeld. Boeken onder de 350 gram kunnen al voor het 3,32 euro tarief, zonder track en trace code.
Dikkere boeken die niet door de brievenbusbus passen kunnen als pakketpost voor 6,50 ( INCL track en trace code) of opengeslagen voor 3,80. Opengeslagen vind ik persoonlijk niet voor elk boek even geschikt voor de rug van het boek, ik kan u per besteld pakketpostboek hierover adviseren.
Via andere verzenders naar een Pickup point ook mogelijk. V.a 4,50 euro.
Bij bestelling van meer dan 50 euro gratis verzenden. Bestellers uit België krijgen dit als korting op het verzendbedrag. 3,80 brievenbuspost of 6,50 pakketpost
*Bestellingen kunnen gecombineerd worden met Boekwinkeltje Monkeybooks. Geef het dan even aan op het bestelformulier. Boeken (met een max dikte van 3,2 mm) kunnen vaak wel naast elkaar verstuurd worden zodat u slechts 1 x verzendkosten betaalt.
Tot 10 kilo zelfs voor slechts 6,50 verzendkosten
*Alle boeken zijn in zeer goede tot nieuwstaat. Nooit inschrijvingen of arceringen. Of vermeld.
*Elke week nieuwe titels. Spiritualiteit, psychologie, filosofie, esoterie, persoonlijke ontwikkeling, management, gezondheid en lifestyle.
Onverhoopt niet tevreden? Gratis retour
*Het Geluk van een goed Boek*
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mirte A G Kuipers - Smoking inequalities and tabacco control policies in Europe Mirte A G Kuipers - Smoking inequalities and tabacco control policies in Europe

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekengeluk

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekengeluk
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekengeluk een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekengeluk vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekengeluk kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.