Hall, Judy - Gevoeligheid en zelfbescherming / leer je afsluite

Schrijver:
Titel: Gevoeligheid en zelfbescherming / leer je afsluiten voor negatieve invloeden
ISBN: 9789020281255
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1997, Paperback / softback,
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
GEVOELIGHEID EN ZELFBESCHERMING Leer je afsluiten voor negatieve invloeden

Wij mensen blinken uit in zelfbescherming. We beschermen ons tegen van alles en nog wat en dekken ons in tegen alle mogelijke financiële eventualiteiten. Toch beseffen maar weinigen dat er veel subtielere, maar wellicht wel zo bedreigende gevaren op de loer liggen, waartegen stevige sloten, hoge hekken en dure verzekeringen niet helpen. De belangstelling voor allerlei spirituele technieken als meditatie, hypnose, regressie, channeling en dergelijke is de laatste jaren enorm toegenomen. Velen hebben inmiddels aan den lijve ervaren hoe belangrijk het is juist op dit terrein iets aan zelfbescherming te doen. Verder zijn er nu eenmaal mensen die van nature een bepaalde 'gevoeligheid' bezitten en daar in sommige situaties last van hebben. Ze nemen makkelijk pijnen van anderen over, zijn gauw vermoeid op plaatsen waar veel mensen zijn of in kunstmatige omgevingen met veel elektronische apparatuur. Dit boek draagt praktische en eenvoudige hulpmiddelen aan, die zowel geschikt zijn voor groepen als voor individueel gebruik. De hier geboden technieken zijn uitvoerig uitgeprobeerd en getest. Sommige zijn al duizenden jaren beken, anderen zijn pas recentelijk ontwikkeld. Als je je deze technieken eenmaal hebt eigengemaakt, vormen ze een vanzelfsprekend deel van je leven.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hall, Judy - Gevoeligheid en zelfbescherming / leer je afsluiten voor negatieve invloeden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Mirananda Karana

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Mirananda Karana
  • Na uw bestelling ontvangen u en Mirananda Karana een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Mirananda Karana vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Mirananda Karana kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.