Tamboer, Jan W.I. met Bert van Lingen en Raymond Verheijen - Vo

Schrijver:
Titel: Voetbaltheorie Een handelingstheoretische visie op het voetbalspel
ISBN: 9789035227019
Taal: Nederlands
Uitgever: Elsevier
Bijzonderheden: 2004 / softcover / 172 pag. / 370 gram / gelezen en in goede staat; wel een vouw aan voorzijde (zie foto)
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Voetballen is een spel waarbij het de bedoeling is dat de ene partij, in overeenstemming met de regels, meer doelpunten probeert te maken dan de andere partij. Om die spelbedoeling te kunnen realiseren, moeten door de spelers bepaalde handelingen worden uitgevoerd. Wat zijn dat precies voor handelingen? Hoe kunnen die handelingen - individueel en op teamniveau - adequaat onder woorden worden gebracht en hoe staat het met hun onderlinge relatie en samenhang? Wat moeten we bijvoorbeeld precies onder techniek en conditie verstaan, wat onder spelinzicht en wat onder communicatie? Vanuit een handelingstheoretische visie wordt in dit boek op deze vragen antwoord gegeven. Daarmee wordt een basale voetbaltheorie gepresenteerd, waarin de centrale kenmerken van het voetbalspel op een logische en systematische wijze worden beschreven. Als een vorm van handelen in spelverband is voetballen een fascinerende manier om onnodige obstakels te overwinnen. Te leuk om te moeten en te waardevol om niet serieus te worden genomen.

Jan W.I. Tamboer is als bewegingswetenschapper en sportfilosoof verbonden aan de Faculteit der Bewegingswetenschappen (VU, Amsterdam). Hij publiceerde een reeks artikelen in diverse binnen- en buitenlandse tijdschriften en is auteur van enkele boeken. Samen met Johan Steenbergen publiceerde hij het boek Sportfilosofie (2000). Als voetballer was hij in de eerste plaats een liefhebber en dat laatste is hij nog steeds.

Met een Ten geleide van Rinus Michels.

Brievenbuspost (370 gram)
Verder lezen

Koos Tak Sport uit Zevenaar

Logo Koos Tak Sport

Veel sportboeken over m.n. voetballen en wielrennen

Posttarieven 2018:

Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:

Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
van 100 tot 350 gram: € 3,32 en van 350 gram tot 2 kilo: € 4,15


Pakketpost via postnl: € 6,95 (tot 10 kilo)

Verzendkosten BELGIË:
van 100 tot 350 gram: € 8,40 en van 350 gram tot 2 kilo: € 9,80

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tamboer, Jan W.I. met Bert van Lingen en Raymond Verheijen - Voetbaltheorie   Een handelingstheoretische visie op het voetbalspel Tamboer, Jan W.I. met Bert van Lingen en Raymond Verheijen - Voetbaltheorie   Een handelingstheoretische visie op het voetbalspel Tamboer, Jan W.I. met Bert van Lingen en Raymond Verheijen - Voetbaltheorie   Een handelingstheoretische visie op het voetbalspel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Koos Tak Sport

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Koos Tak Sport
  • Na uw bestelling ontvangen u en Koos Tak Sport een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Koos Tak Sport vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Koos Tak Sport kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.