Hector Malot - Anie

Schrijver:
Titel: Anie
Taal: Frans
Uitgever: l'Illustration, 1891
Bijzonderheden: Prachtige gravures van Emile Bayard
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Anie. Roman Nouveau par Hector Malot. Illustrations d'Emile Bayard".

Voorpublicatie van de roman Anie in het folio kunsttijdschrift l'Illustration (1890-1892), niet te verwarren met het gelijknamige actualiteitenblad.

De roman beslaat veertien opeenvolgende afleveringen van 21 februari 1891 tot 6 juni 1891, telkens van vier bladzijden én met prachtige gravures van Emile Bayard.

Gebonden in zwart linnen met perkamenten rug (verweerd) en hoeken. 39 x 31 cm. Dit lijvige boekdeel bevat nog meer complete romans met fraaie gravures, zoals van Hervé Bazin.

De Franse schrijver Hector Malot (1830-1907) is vooral bekend om zijn roman "Alleen op de wereld" (1878) maar schreef meer dan 70 romans, waarvan dit er één is. Anie gaat over een jong meisje dat verstrikt raakt in een erfeniskwestie en moet kiezen tussen geld en liefde.

De Franse illustrator, schilder en decorateur Emile-Antoine Bayard leefde van 1837 tot 1891. Deze illustraties voor Malot behoren tot zijn laatste werken. Hij illustreerde ook Jules Verne en Victor Hugo.

Prijs 50 euro plus 15 voor verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

De Boekengek uit Kalmthout

particulier

Logo De Boekengek

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hector Malot - Anie Hector Malot - Anie Hector Malot - Anie Hector Malot - Anie Hector Malot - Anie Hector Malot - Anie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.