E. Jansen - Begrippen over diamantkunde en diamantbewerking

Schrijver:
Titel: Begrippen over diamantkunde en diamantbewerking
Taal: Nederlands
Uitgever: Veritas, Antwerpen, 1923
Bijzonderheden: Uitgebreide handleiding voor het diamantslijpen
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Begrippen over diamantkunde en diamantbewerking. In bundel verzameld door E. Jansen, Bestuurder der Vakschool voor Diamantbewerking. Uitgevers "Veritas", Huidevettersstraat 17, Antwerpen, 1923."

Drukkerij E. Stockmans. Twee titelbladzijden, één voor "Veritas" en één voor "Maatschappij voor God en 't Volk". Grijsbruine linnen band, wat onfris. 23 x 16 cm.

391 blz., vele volblad foto's buiten de paginering (o.a. over de diamantontginning), honderden kleinere tekeningen en foto's in de tekst (het slijpen, de facetten, enz.)

Zeer uitvoerig praktijkhandboek dat alle onderdelen van het diamantslijpen behandelt.

Prijs 20 euro plus 6 voor verzending in Nederland en België.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E. Jansen - Begrippen over diamantkunde en diamantbewerking E. Jansen - Begrippen over diamantkunde en diamantbewerking E. Jansen - Begrippen over diamantkunde en diamantbewerking E. Jansen - Begrippen over diamantkunde en diamantbewerking

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.