Alphonse Cols e.a. - A Maitre Alphonse Cols

Schrijver:
Titel: A Maitre Alphonse Cols
Taal: Frans
Uitgever: Buschmann, Antwerpen, 1931
Bijzonderheden: Belangrijke Antwerpse notaris gaat met pensioen
Prijs: € 50,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"MCMXXXI. A Maitre Alphonse Cols. (...) Compte-rendu de la séance solenelle du 28 novembre 1931." Drukkerij J.-E. Buschmann, Antwerpen, 1931.

Nieuwe kartonnen band in beschermende schuifdoos, 35 x 28 cm. 48 ongenummerde blz., gedrukt in zwart, met veel versiering. Roestvlekjes, verder prima.

Dit boek bevat de toespraken die zijn gehouden bij de oppensioenstelling van de bekende Antwerpse notaris Alfons Cols, gevestigd aan de Leopoldstraat. In zijn carrière van 1893 tot 1931 behandelde hij een record van meer dan 20.000 akten. Hij was ook lange tijd voorzitter van de Belgische Federatie van Notarissen. In de boekenwereld is hij bekend voor het houden van diverse Antwerpse boekenveilingen.

Zeldzaam werk, gedrukt in kleine oplage. Worldcat nummer OCLC 901670972.

Prijs 50 euro plus 10 voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alphonse Cols e.a. - A Maitre Alphonse Cols Alphonse Cols e.a. - A Maitre Alphonse Cols Alphonse Cols e.a. - A Maitre Alphonse Cols Alphonse Cols e.a. - A Maitre Alphonse Cols

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.