Murillo, Enrique & Carles Murillo - Het nieuwe Barca Verteld

Schrijver:
Titel: Het nieuwe Barca Verteld door de hoofdpersonen
ISBN: 9789022991671
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna
Bijzonderheden: 2006 / paperback / 320 pag. / 566 gram / gelezen en in goede staat
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De club met een elftal dat volgens velen 'het beste voetbal ter wereld' speelt, balanceerde lange tijd op het randje van de afgrond. In recordtijd - van juni 2003 tot maart 2005 - wist Fútbol Club Barcelona weer een club te worden die alom wordt bewonderd en gerespecteerd. Hoe is deze wonderlijke verandering tot stand gekomen?
Het nieuwe Barça is het exclusieve verslag van de sportieve, financiële en sociale wederopstanding van de club.
Spelers als Ronaldinho en Eto'o vertellen openhartig over hun ploeggenoten en het spel. Frank Rijkaard en technisch directeur Txiki Begiristain gaan in op alle ins en outs rondom de selectie en de speelwijze, en voorzitter Joan Laporta onthult hoe de schulden van de club zijn gesaneerd. Vraag blijft hoe de toekomst eruit gaat zien...
Enrique Murillo is oud-uitgever. Zijn broer Carles is professor in de economie en lid van het financieel comité van FC Barcelona.
Toon minder
Recensie(s)
De auteurs, insiders van de voetbalclub Barcelona, geven inzicht in de prestatieve en emotionele drijfveer van zowel bestuur, fans en spelers. De beleefwereld van Spaanse voetbalfans in hun competitie is sterk emotioneel en clubgebonden en zij hebben invloed op wat er zich in hun club afspeelt. De schrijvers weten in boeiende verhalen, waarin grote internationale voetbalnamen, trainers, bestuursleden aan het woord komen, inzicht te geven in de financiele dieptepunten en herstelprocedures die onder druk van de fans en de Spaanse regionale media tot stand zijn gekomen. Ook de invloed van Nederlandse spelers en trainers wordt uitgebreid besproken, waarbij natuurlijk de invloed van de huidige Nederlandse succestrainer Frank Rijkaard niet onbesproken blijft. Een prachtige verzameling inside informatie die laat zien hoe een goede organisatie en management de club Barcelona weer een van de beste clubs van de wereld heeft gemaakt. Voor voetballiefhebbers waaronder bestuurders een aanrader. Vrijwel geen illustraties.

Brievenbuspost (566 gram)
Verder lezen

Koos Tak Sport uit Zevenaar

Logo Koos Tak Sport

Veel sportboeken over m.n. voetballen en wielrennen

Posttarieven 2018:

Verzendkosten NEDERLAND:
Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:

Brievenbuspost (38x26,5x3,2 cm) afhankelijk van gewicht:
van 100 tot 350 gram: € 3,32 en van 350 gram tot 2 kilo: € 4,15


Pakketpost via postnl: € 6,95 (tot 10 kilo)

Verzendkosten BELGIË:
van 100 tot 350 gram: € 8,40 en van 350 gram tot 2 kilo: € 9,80

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Murillo, Enrique & Carles Murillo - Het nieuwe Barca  Verteld door de hoofdpersonen Murillo, Enrique & Carles Murillo - Het nieuwe Barca  Verteld door de hoofdpersonen Murillo, Enrique & Carles Murillo - Het nieuwe Barca  Verteld door de hoofdpersonen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Koos Tak Sport

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met Koos Tak Sport
 • Na uw bestelling ontvangen u en Koos Tak Sport een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Koos Tak Sport vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • Koos Tak Sport kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.