Boteach, Shmuley - KOSJER SEKS / passie intimiteit integriteit

Schrijver:
Titel: KOSJER SEKS / passie intimiteit integriteit
ISBN: 9789021587240
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: Boek in prima staat. Er is niets in onderstreept of geschreven. Er staat geen naam voorin.
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting

Is er voldoende passie in je seksuele leven? Heb je een intieme band met je partner? Raak je van je stuk als je aan trouwen denkt? Overweeg je om te gaan samenwonen? Heb je het gevoel dat je seksuele behoeften niet worden vervuld? Werkt monogamie echt? Bestaat er een ideale positie om de liefde te bedrijven? Is een buitenechtelijke verhouding de oplossing als je je seksuele leven een impuls wilt geven? Zijn er grenzen bij het experimenteren met seks?

Op deze en vele andere vragen die we altijd hadden maar niet durfden te stellen, geeft rabbi Shmuley Boteach een antwoord in Kosjer seks. Puttend uit de joodse wijsheid haalt hij heilige huisjes neer, op zoek naar de wortels van onze diepste drijfveer.

Het Jodendom kent geen strikte gedragscode voor het huwelijk of de seksuele omgang. Wel biedt het een aantal richtlijnen. Die kunnen we het beste zien als manieren om op het erotische vlak te communiceren. Ze zijn niet bedoeld om ons seksuele leven te beperken, maar in de eerste plaats om de aandacht te richten en de erotische lading krachtiger te maken. Als die elementen aanwezig zijn, wordt ons seksuele leven beheerst door passie en is erotiek een belangrijke pijler van een duurzame, intieme relatie.

Recensie:
De schrijver is een jonge Engelse rabbi (33), de verwende jongste van vijf kinderen, acht jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen. Zelf vader van zes kinderen en toegewijd echtgenoot kent hij de vele kritische aspecten van het huwelijksleven, waar hij met sarcastische humor en zelfspot over kan uitwijden. Biologische seks is voor hem het gewone gedoe, kosjere seks leidt tot kennis, het is kwetsbaar en romantisch, intiem en verlangend, het begin van een verbintenis, een daad in het heilige huwelijk, het genot van de ziel. Hij bepleit een sterk en intens samenzijn, dat blijvende en pure emoties oproept en beide geliefden volkomen tevreden maakt. Spannend voor verloofden is de controlelijst achterin met criteria voor de definitieve stap, alles als voorbereiding op een levenslang partnerschap. In een oversekste en tegelijkertijd eenzame en isolerende samenleving, waar toch steeds een primaire behoefte maar exclusieve seks de kop opsteekt, zal dit boek zeker succes hebben. Het is niet specifiek joods maar toont wel hoe veel toleranter het Jodendom tegenover seks is dan het Christendom. Schuld en boete worden gepasseerd in een steeds verder zoeken, je onschuld herwinnen. Deel één feiten over seks; deel twee seksuele technieken en methoden; deel drie behandelt seks voor de alleenstaande; deel vier huwelijk en echtscheiding; deel vijf recepten voor kosjere seks. .
(Biblion recensie, Peter den Haring)
Verder lezen

StijnStreuvels uit Zuidlaren

Logo StijnStreuvels

Bij het verzenden bereken ik geen kosten voor het inpakken, alleen de kosten van de postzegels:
0 t/m 20 gram= 0,83; (=1 zegel)
20 t/m 50 gram= 1,66; (=2 zegels)
50 t/m 100 gram= 2,49; (=3zegels)
100 t/m 350 gram= 3,32; (=4 zegels.)
350 gr. t/m 2 kilo= 4,15 euro.=(5 zegels)
Voor België zijn de verzendkosten tot 350 gr. 8,40 euro en tot 2 kg. 9,80 euro

Een pakket verzenden met U.P.S is spotgoedkoop: t/m 20 kilo in NEDERLAND = 4,18 euro. U moet uw pakket dan wel zelf ophalen bij een U.P.S.-punt bij u in de buurt.
Pakket met PostNL = 6,95 euro

ALLE FOTO'S ZIJN ORIGINELE AFBEELDINGEN VAN DE AANGEBODEN BOEKEN. LET VOORAL OOK OP DE RUG VAN HET BOEK.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boteach, Shmuley - KOSJER SEKS / passie intimiteit integriteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij StijnStreuvels

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met StijnStreuvels
  • Na uw bestelling ontvangen u en StijnStreuvels een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van StijnStreuvels vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • StijnStreuvels kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.