Tol - Door het oog van de meester / druk 1

Schrijver:
Titel: Door het oog van de meester / druk 1
ISBN: 9789073647176
Uitgever: Voet Uitgeverij
Bijzonderheden: 1e druk 1994. Gebonden, hardcover.105 pag. In nieuwstaat!
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit fotoboek bevat foto's van Den Haag, zoals het er uitzag rond 1930, gevisualiseerd op ansichtkaarten van de fotograaf Jan Woerlee. Deze selectie stadsgezichten van Den Haag onderscheidt zich van gelijksoortige uitgaven in die zin dat Woerlee zich vooral toelegde op het fotografisch vastleggen van het dagelijks leven in de volks- en arbeiderswijken, waarbij scholen en de daar schoolgaande kinderen een geliefd onderwerp waren. De heer Woerlee hoopte zo zich van een vast bestaan te verzekeren in de crisisjaren, als ouders zijn foto's wilden aanschaffen. Hoewel een deel van de fotocollectie verbrandde, is een groot deel op ansichtkaarten van over de hele wereld via beurzen in dit unieke boek verzameld. De vooral voor (ex-)Hagenaars interessante verzameling toont ongewild aan dat vooral de volksbuurten van Den Haag het zwaarst te lijden hebben van de verpaupering in de stad, vergeleken met het vooroorlogse straatbeeld. Het boek is fraai uitgevoerd in oblong formaat met harde kaft. Op de omslag een foto van de Rijswijkseweg. Bevat een index op straatnaam.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.