Swaan - Halverwege de heilstaat

Schrijver:
Titel: Halverwege de heilstaat
ISBN: 9789029017220
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1983, Paperback / softback, zgan Een van de redenen om NRC-Handelsblad te lezen zijn de vaste rubrieken, waaronder die van Absam de Swaan, hoogleraar in de "verzorgings-sociologie". Gelukkig is een aantal van zijn columus gebundeld in dit boek; de me
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een van de redenen om NRC-Handelsblad te lezen zijn de vaste rubrieken, waaronder die van Absam de Swaan, hoogleraar in de "verzorgings-sociologie". Gelukkig is een aantal van zijn columus gebundeld in dit boek; de meeste ervan hebben betrekking op de situatie, waarin onze verzorgingsstaat zich bevindt en de manier waarop men daarmee omspringt; de absurditeit en het onvermogen van de deskundigen met oplossingen "alleen voor onbevoegden". Er zitten juweeltjes in dit boek verscholen; ze zijn zelfs gemakkelijk te vinden, want het taalgebruik is krachtig en toch gepolijst, voor leken en deskundigen bieden deze stukjes voldoende stof tot overdenking. En dat is dan tevens het nadeel: men wil te snel van het ene naar het andere stukje, waardoor men te gemakkelijk het doordenken vergeet. Maar dat is te verhelpen door de stukjes een voor een zorgvuldig te proeven.

(NBD|Biblion recensie, P. Brandsma)
Verder lezen

boekenbinder

Logo boekenbinder

De opbrengst van Boekenbinder komt ten goede aan museumhoeve Overslot, dé culturele ontmoetingsplek van de Egmonden, met een schelpenmuseum, etnografica en laagdrempelige kunst en cultuur van hoog niveau! Ieder weekend van 14.00 tot 18.00 vrij te bezoeken op de Slotweg 42 te Egmond aan den Hoef.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Swaan - Halverwege de heilstaat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekenbinder

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met boekenbinder
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekenbinder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekenbinder vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • boekenbinder kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.